Κωνσταντίνος Αμβράζης

Κωνσταντίνος Αμβράζης

Ο Κωνσταντίνος Αμβράζης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1984 στην πόλη της Λάρισας και πλέον κατοικεί μόνιμα στα Μέγαρα Αττικής. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Λάρισας. Η έλξη του για τον κόσμο του φανταστικού ήταν πάντα δυνατή αλλά με μορφές που δεν τον ικανοποίησαν εντελώς, όπως video games και ταινίες. Σχετικά πρόσφατα ανακάλυψε τον κόσμο της φανταστικής λογοτεχνίας η οποία τον κέρδισε ολοκληρωτικά! Η αρχή έγινε, όπως και με τους περισσότερους, με τον Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, διαβάζοντας με ενθουσιασμό το έργο του “Σιλμαριλιον”. Τότε κατάλαβε πόσο χρόνο είχε χάσει από τη ζωή του χωρίς να έχει διαβάσει βιβλία που θα του επέτρεπαν να ταξιδέψει σε μέρη που δεν είχε φανταστεί. Φανατικός αναγνώστης πλέον, προσπαθεί να μοιραστεί την αγάπη του αλλά και την εμπειρία του για το Fantasy μέσω και της σελίδας του στο Facebook, A World Of Fantasy, της οποίας είναι o δημιουργός και διαχειριστής της!

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΟΛΩΝ

Warhammer 40k: “In the grim darkness of the far future,...

O Κωνσταντίνος Αμβράζης και ο Άρης Γκρίμπας συζητούν και μας εισάγουν στο σκοτεινό lore, την επιστημονική φαντασία και την στρατηγική...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.