Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗΣ: Απόδραση από τον ζόφο των πόλεων” του Δημήτρη Δελαρούδη

Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗΣ: Απόδραση από τον ζόφο των πόλεων” του Δημήτρη Δελαρούδη

Κληρώνουμε ένα (1) αντίτυπο του νέου βιβλίου Ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗΣ: Απόδραση από τον ζόφο των πόλεων” του συγγραφέα Δημήτρη Δελαρούδη.

Για να μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή πηγαίνετε στο ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας

O/H νικητής-τρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, τo Σάββατο 6 Μαϊου 2023.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

*Ευχαριστούμε τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή για την ευγενική χορηγία του βιβλίου.
 

Ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα φαντασίας μας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου τίποτα δεν είναι όπως το ξέρουμε.

Έπειτα από έναν εκκωφαντικό τριγµό στον νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Θεσσαλονίκη, µια παράξενη σκοτεινιά αρχίζει να σκεπάζει τις γειτονιές της πόλης σαν έρπουσα οµίχλη, καθώς ακατανόητα, λευκά σχήµατα εµφανίζονται σε δεκάδες σηµεία του αστικού ιστού.

Η Άρτεµη και ο Νάσος θα ξετυλίξουν το κουβάρι του µυστηρίου τη στιγµή που γύρω τους διάφορα µνηµεία και κτήρια αρχίζουν να συµπεριφέρονται αλλόκοτα και ανυποψίαστοι πολίτες οδηγούνται στην τρέλα και τον θάνατο. Ταυτόχρονα, στην άλλη µεριά της πόλης, η Ζωή θα κάνει τα πάντα για να βρει τον χαµένο της πατέρα και να ξεκλειδώσει τα µυστικά της εικοσαετούς εξαφάνισής του.

Οι τρεις τους, µαζί µε τους συµµάχους τους, θα παλέψουν µέχρις εσχάτων ενάντια στις παραστοιχειακές οντότητες και το σκοτάδι που απειλεί να καταστρέψει την πόλη τους, θα δοκιµάσουν τα όρια της αγάπης, της φιλίας και της θυσίας και θα έρθουν αντιµέτωποι µε τη βαναυσότητα της ανθρώπινης φύσης, συνειδητοποιώντας ότι ο µέγιστος αντίπαλος είναι ο ίδιος τους ο εαυτός.

Ο αγώνας των σύγχρονων αυτών µαχητών διασταυρώνεται µε τα µονοπάτια των συγγραφέων φαντασίας Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, Φριτς Λάιµπερ και Κλαρκ Άστον Σµιθ, ψηλαφίζοντας τις παραδόσεις και τις πρακτικές της Νέας Επιστήµης των Πόλεων. Μετά από το στοιχειωµένο αυτό βιβλίο, δεν θα ξαναδείτε ποτέ τις πόλεις µε τα ίδια µάτια...

Μια σκοτεινή αλληγορία, όπου η φιλοσοφία και η υπαρξιακή αναζήτηση συναντούν την αλληλεγγύη και την ελπίδα για ένα φωτεινότερο µέλλον!