Εκδηλώσεις | Η πρώτη παρουσίαση των εκδόσεων “Βάρδος”

Εκδηλώσεις | Η πρώτη παρουσίαση των εκδόσεων “Βάρδος”


Την Κυριακή 19/12 βρέθηκα στο Monk Grapes and Spirits (Καρόρη 4, Αθήνα), όπου έλαβε χώρα η πρώτη παρουσίαση των νέων εκδόσεων φαντασίας “Βάρδος”. Τα βιβλία που παρουσιάστηκαν ήταν “Οι Εφιάλτες του Άγκαρατ” και “Το Σημάδι του Ξίφους”, των συγγραφέων Αριστείδη Νάστου και Άγγελου Κυπριανού αντίστοιχα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους δύο συγγραφείς να παίζουν μερικά τραγούδια, για να μας βάλουν στο κλίμα της εξιστόρησης των ιστοριών που επρόκειτο να ακούσουμε. Η μελωδική φωνή του Άγγελου Κυπριανού συνοδευόταν από την αρμονική μουσική της κιθάρας του Αριστείδη Νάστου, σε τραγούδια απο το Game of Thrones, το Witcher και άλλα.

Δυστυχώς ήταν μόνο τέσσερα κομμάτια (είμαι λίγο άπληστος, τι να κάνουμε), αλλά ήταν αρκετά για να πετύχουν τον σκοπό τους!
 


 

Επομένως, όταν μία βραδιά ξεκινάει έτσι, τι μπορεί να πάει στραβά; Απολύτως τίποτα! Οι δύο συγγραφείς μάς μίλησαν για τα βιβλία τους με λίγα αλλά μεστά λόγια (για όποιον ενδιαφέρεται θα παραθέσω λινκ παρακάτω για να τους ρίξει μιά ματιά) και, τέλος, πρόσφεραν τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να τα αγοράσει, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή μάλιστα.

Γενικότερα, η βραδιά ήταν πολύ όμορφη με παρείστικο κλίμα, ωραία μουσική και πολύ ενδιαφέροντα βιβλία. Ίσως τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα έπρεπε να εκτιμούνται περισσότερο από τον κόσμο και να τους δίνεται μία ευκαιρία. Εξάλλου, το μόνο που χρειάζεται μία νέα προσπάθεια είναι η υποστήριξη του κοινού.

Ανυπομονώ για την επόμενη παρουσίαση των ίδιων εκδόσεων, στην οποία θα παρευρεθώ σίγουρα!
 

 

Τα βιβλία των Εκδόσεων Βάρδος που αναφέρθηκαν παραπάνω

Οι Εφιάλτες του Άγκαρατ”, του Αριστείδη Νάστου:


Link πατώντας στην εικόνα
 

Το Σημάδι του Ξίφους”, του Άγγελου Κυπριανού: 


Link πατώντας στην εικόνα