Διεκδικήστε ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου "Η ΓΗ ΤΟΥ ΑΒΕΛ" του συγγραφέα Ιωάννη Λαζαρίδη.

Διεκδικήστε ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου "Η ΓΗ ΤΟΥ ΑΒΕΛ" του συγγραφέα Ιωάννη Λαζαρίδη.

Κληρώνουμε ένα (1) υπογεγραμμένο αντίτυπο του νέου βιβλίου Η ΓΗ ΤΟΥ ΑΒΕΛ του συγγραφέα Ιωάννη Λαζαρίδη.

Για να μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή πηγαίνετε στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, στην σελίδα μας Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας

O/H νικητής-τρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

*Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συγγραφέα για την παραχώρηση του αντιτύπου!

Ο Νέιθαν Άβελ και ο Σκωτ Κάιν είναι οι δύο κοσμοναύτες που αποφάσισαν να πάρουν μέρος στην αποστολή της Ανδρομέδας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμπαντική συνέχεια της ανθρωπότητας.

Περιπλανώμενος, σαν αυτοεξόριστος νομάς, στα έρημα νερά του σύμπαντος κόσμου, ο Νέιθαν έχει μοναδική συντροφιά τον Σείριο. Την τεχνητή νοημοσύνη που ελέγχει αυτήν την τόσο φιλόδοξη και συνάμα τόσο τρομακτικά συναρπαστική αποστολή: να βρεθεί ένας πλανήτης, πέρα από τα γνωστά, κοσμικά σύνορα, που θα διασφαλίσει το μέλλον του ανθρώπινου γένους. Μα όσο ο Νέιθαν μένει μοναχός, τόσο νιώθει την άβολη, αβάσταχτη μοναξιά των άστρων να τον πνίγει.

Αξίζει να θυσιάσει κανείς την προσωπική του ευτυχία για να κυνηγήσει ένα πανανθρώπινο όνειρο όπως αυτό του εποικισμού του Γαλαξία; Τι κόστος καλείται να πληρώσει ένας θνητός άνθρωπος, ο οποίος αφήνει πίσω του τη Γη, για να ζήσει για πάντα σε έναν άγνωστο, αφιλόξενο πλανήτη; Μπορεί να αντέξει η καρδιά ενός ανθρώπου, σαν ξεδιπλωθούν μπροστά της όλα τα μυστήρια του Κόσμου; Θα νιώσει κύριος του εαυτού του καθώς του αποκαλύπτεται το θείο σχέδιο, ή το αίσθημα της μικρότητας και της ασημαντότητας θα ρουφήξουν, σαν μαύρες τρύπες, την ψυχή του;

Η θέση της θρησκείας στο διάστημα. Η θέση του ανθρώπου μέσα στο σύμπαν. Το όνειρο της ανθρωπότητας για τον εποικισμό του διαστήματος και οι προκλήσεις που κρύβονται πίσω από αυτά τα εγχειρήματα.