Όγιο Νέγκρο | Γρηγόρης Δημακόπουλος

Όγιο Νέγκρο | Γρηγόρης Δημακόπουλος

Όγιο Νέγκρο
[Νουβέλα τρόμου, e-book]

Περιγραφή:

Το τέλος της ύστερης εποχής των παγετώνων σήμανε και το τέλος της περιπλάνησης για τους κυνηγούς- τροφοσυλλέκτες.

Από τους παγετούς της Σιβηρίας και τη χαμένη ήπειρο της Βερίγγειας Γέφυρας, ως και τις ερημιές της τούνδρας, η φυλή της Νάγια αναζητά ένα ασφαλές μέρος που θα τους προφυλάσσει από τις κακουχίες της νομαδικής ζωής. Η αναζήτηση λήγει στο σπήλαιο Όγιο Νέγκρο, μόνο που εκεί, γρήγορα θα ανακαλύψουν πως στους θύλακες και στις σχισμές του πλημμυρισμένου βαράθρου δε βασιλεύει η θαλπωρή μα το βαθύ σκοτάδι. Στην πιο ζοφερή καρδιά της γης βρίσκει καταφύγιο ένας εφιάλτης δίχως όνομα, ένας εφιάλτης που κουβαλάει πάνω του την οσμή της σήψης και της αποσύνθεσης.

Δώδεκα χιλιάδες χρόνια αργότερα, δύο δύτες με ειδίκευση στην υποβρύχια αρχαιολογία παγιδεύονται στον ίδιο λαβύρινθο και αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με το απόλυτο κακό.

Κοινός στόχος όλων, η επιβίωση· μοναδική ελπίδα σωτηρίας η φυγή από το άντρο του θανάτου όπου καθετί ζωντανό γίνεται θυσία στον βωμό της πείνας.

 

Ένα σκοτεινό κακό καραδοκεί τους πρωταγωνιστές σε βαθιά λαγούμια... Είναι το βρώμικο κακό, το λερό, που θέλει να σε καταβροχθίσει”.

- Μιχάλης Δαγκλής, συγγραφέας -
(«Η τελευταία νύχτα της Αδέρας», «Ζωώδες Ένστικτο», «Αγαλήνευτα Βάθη», «Μυστήριο στο Άλυκο»)

 

Κατεβάστε το e-book


 

Βρείτε το “Όγιο Νέγκρο” στο Goodreads