Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του ΑΙΘΕΡΙΟΝ: Η Αιώνια Φωτιά

Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του ΑΙΘΕΡΙΟΝ: Η Αιώνια Φωτιά

Για να μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή πηγαίνετε στο ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας

Διεκδικήστε ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου “ΑΙΘΕΡΙΟΝ: Η Αιώνια Φωτιά” του Κωνσταντίνου Πάτρα, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής.

O/H νικητής-τρια θα ανακοινωθεί στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, με σχόλιο, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

*Το βιβλίο του διαγωνισμού είναι μια ευγενική προσφορά του εκδοτικού οίκου.

Λίγες στιγμές θέλει ο άνθρωπος για να λησμονήσει το φως,όμως μπορεί να το ξεχάσει ποτέ του πραγματικά;

Τη μέρα της Αφύπνισης, η μαγεία επέστρεψε στην Ιόλια και η Αυτοκρατορία κυριάρχησε σε κάθε επικράτεια. Μαζί της, η αρρώστια κατέκλυσε τον κόσμο. Από τότε η ελπίδα έσβησε και το μεγαλείο του παρελθόντος μετατράπηκε σε ένα ατέλειωτο σκοτάδι.

Σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα κάποιοι επιλέγουν να αντισταθούν. Όταν το σημαντικότερο επαναστατικό καράβι φτάσει στη Σεράνια, το ιστορικό νησί του Νότου, δύο άνθρωποι ικανοί να αλλάξουν τον κόσμο θα συναντηθούν.

Ο Έρεν, ένας νεαρός μάγος που θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σώσει τη μητέρα του από την Πληγή που μαστίζει την ανθρωπότητα.

Η Ιλέιν, μια πολεμίστρια που θα χαράξει τη δική της πορεία, ενάντια στο μέλλον που είχε προδιαγραφεί για εκείνη.

Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι μέχρι το τέλος του κόσμου, κυνηγώντας το αδύνατο. Τα Αιθέριον θα τους αποκαλύψουν έναν νέο δρόμο, που θα είναι ικανός να σώσει ή να καταστρέψει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουν.