Διαγωνισμός | "Μίνι καύσωνας" του Μιχάλη Δαγκλή

Διαγωνισμός | "Μίνι καύσωνας" του Μιχάλη Δαγκλή


Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πηγαίνετε στο ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook "Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας"

Διεκδικήστε ένα (1) υπογεγραμμένο αντίτυπο του νέου βιβλίου του Μιχάλη Δαγκλή “ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ” το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

O/H νικητής-τρια θα ανακοινωθεί στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook στις 3 Ιανουαρίου 2022

Καλή επιτυχία και μια υπέροχη νέα χρονιά σε όλους!

*Το βιβλίο του διαγωνισμού είναι μια ευγενική προσφορά του συγγραφέα

 

Περιγραφή βιβλίου:

Ένα πετράδι ανεκτίμητης αξίας Ο διευθυντής στο καζίνο του Ελληνικού δολοφονείται με βάναυσο τρόπο. Οι κακές γλώσσες λένε πως εκτελέστηκε από τον υπόκοσμο. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ανακαλύπτει πως από το γραφείο του άντρα έχει κλαπεί η Ομορφιά του Κόσμου, ένα πετράδι αξίας εκατομμυρίων. Ένας ερωτευμένος με ένα κουτό σχέδιο Ο Ντάνι ζει μια αδιάφορη, χωρίς νόημα ζωή. Κρυφά ερωτευμένος με μια συνάδελφο του από τη δουλειά, αποφασίζει να τη βρει στο νησί, όπου θα περάσει το καλοκαίρι της δουλεύοντας σαν εθελοντής στην πυροσβεστική. Η πιο καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε ποτέ την Ελλάδα Η σπείρα που έκλεψε το πετράδι θα βρει καταφύγιο στο ίδιο νησί, τη στιγμή που ξεσπά μια πελώρια φονική πυρκαγιά, κόβοντας κάθε διέξοδο. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να επιδεινώνουν το ολοκαύτωμα. Ο Ντάνι βρίσκεται παγιδευμένος μαζί με την κοπέλα των ονείρων του, καθώς ένα τσούρμο από αδίστακτους μαχαιροβγάλτες τους καταδιώκει, σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο. -Ένα ρομάντζο σπαρμένο με σφαίρες, αίμα και φωτιά-