Διαγωνισμός | Κερδίστε ένα αντίτυπο του "Μηνύματα από τα Ηλύσια Πεδία" του Νίκου Φερεντίνου

Διαγωνισμός | Κερδίστε ένα αντίτυπο του "Μηνύματα από τα Ηλύσια Πεδία" του Νίκου Φερεντίνου


Η Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας και ο συγγραφέας Νίκος Φερεντίνος σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπο του νέου του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας “Μηνύματα από τα Ηλύσια πεδία”.

Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook (πατήστε εδώ) και ακολουθήστε τα απλά βήματα που απαιτούνται

Ο/Η νικητής/τρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 με σχόλιο στην ανάρτηση του διαγωνισμού

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Περιγραφή του βιβλίου:

Τα “Ηλύσια Πεδία” είναι ένας ψηφιακός παράδεισος. Είναι ένα πείραμα που λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιωτικό εργαστήριο στην Ελλάδα του μέλλοντος. Εθελοντές που πάσχουν από ανίατες ασθένειες επιθυμούν, πριν πεθάνουν, να περάσει η συνείδησή τους στην πραγματικότητα αυτή. Εκτός από αυτούς στον κόσμο μπαίνουν και χαρακτήρες τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να τους υπηρετούν και να συμπληρωθούν τα διάφορα κενά. Οι άνθρωποι που περνούν μέσα ξεκινούν μια νέα ζωή. Σε αυτή δεν αργούν να κάνουν πράξη πάθη που είχαν για χρόνια καταχωνιασμένα μέσα τους, να ακολουθούν ακόμα και σκέψεις που δεν τολμούσαν στη ζωή τους να ομολογήσουν ούτε στον εαυτό τους.

Τι θα γίνει όταν το πείραμα για οικονομικούς λόγους διακοπεί; Ποια θα είναι η τύχη των ανθρώπων μέσα στο σύστημα; Ποια θα είναι η αλληλεπίδρασή τους με τους χαρακτήρες τεχνητής νοημοσύνης; Και το κυριότερο, πού θα τους οδηγήσουν τα πάθη τους;

Μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές έρχεται να βάλει προβληματισμούς γύρω από το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης και, κυρίως, να θέσει αντιλήψεις που είναι εδραιωμένες στο μυαλό μας σε μια εντελώς καινούργια βάση.