Διαγωνισμός | Ταξιδιώτες στην Κόλαση, του Μάριου Μητσόπουλου

Διαγωνισμός | Ταξιδιώτες στην Κόλαση, του Μάριου Μητσόπουλου


Διεκδικήστε ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του νέου βιβλίου "Ταξιδιώτες στην Κόλαση", του Μάριου Μητσόπουλου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, μπείτε στο σχετικό ποστ που υπάρχει στην σελίδα της Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας στο Facebook και ακολουθήστε τα απλά βήματα που απαιτούνται.

Ο/Η νικητής-τρια θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 με σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Περιγραφή

Ένας λαμπρός ήλιος δέσποζε ως άλλος αυτοκράτορας στους θρόνους του ουρανού. Τα γκρεμισμένα κτίρια γεμάτα τρύπες έπαιζαν τις μελωδίες του αέρα ενώ ένα σωρό φυτά αγκάλιαζαν το αθάνατο κορμί τους. Είχαν περάσει περίπου εκατό χρόνια από τότε που ο ιός χτύπησε σαν μάστιγα το ανθρώπινο είδος. Λίγοι ήταν εκείνοι που είχαν επιζήσει και με δέος παρακολουθούσαν τη φύση να ανακτά το χαμένο έδαφος. Έπαιρνε πίσω ότι ήταν δικό της, αλλά άφηνε τους ανθρώπους να ζουν διακριτικά στα σπλάχνα της.

 

 

 

 

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Μάριος Μητσόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, όπου σπούδασε Βιολογία. Από μικρός έκανε κάποιες απόπειρες να ασχοληθεί με την συγγραφή ιστοριών φαντασίας. Ευτυχώς που οι πρώτες εκείνες προσπάθειες δεν είδαν το φως της μέρας. Γράφει και ασχολείται εντατικά με τη λογοτεχνία από το 2012, ενώ τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει επίσης στη μουσική και στα βιντεοπαιχνίδια. Μπορεί να τον συναντήσει κανείς στο goodreads.com, όπου υπάρχει και μία λίστα με τις δουλειές του μέχρι τώρα.