Νέα | Λάτρεις των θρίλερ μαζευτείτε. Το Trivial Pursuit βγάζει ειδική έκδοση Τρόμου!

Νέα | Λάτρεις των θρίλερ μαζευτείτε. Το Trivial Pursuit βγάζει ειδική έκδοση Τρόμου!

Το αγαπημένο παιχνίδι ερωτήσεων αποφάσισε πως ίσως είναι λίγο βαρετές οι ερωτήσεις γεωγραφίας / ιστορίας και είπε να κάνει το πράγμα λίγο πιο "πικάντικο". Σε ποια ταινία ο "Τζέισον" του "Παρασκευή και 13" φορούσε σακούλα στο κεφάλι αντί για την εμβληματική μάσκα του χόκεϊ; Σε ποια ταινία υπήρχε η ταβέρνα "Ο Σφαγμένος Αμνός";

Οι παραπάνω είναι δικές μου επινοήσεις, αλλά δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχουν μέσα στις 300 κάρτες των 1.800 ερωτήσεων που φιλοξενεί το παιχνίδι. Η γκάμα τους καλύπτει από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές μέχρι και βιβλία. Όλα σε διάφορα είδη τρόμου όπως σπλάτερ, ψυχολογικό θρίλερ, τέρατα, κωμωδία και άλλα. 

Το gameboard μοιάζει βγαλμένο από τα υγρά όνειρα των 80s horror fans, ενώ τα πιόνια αξίζουν ειδική μνεία από μόνα τους. Δείτε πόσο όμορφα είναι. Όχι δείτε. To Trivial Pursuit: Horror Ultimate Edition είναι για ηλικίες των 17 και άνω, ενώ υπόσχεται να σας κρατήσει συντροφιά για πάνω από 1 ώρα σε κάθε παρτίδα.

Τώρα, ας κλείσουμε όλοι μας τα μάτια και ας προσευχηθούμε στα horror icons των 80s να μας το φέρουν και σε ελληνική έκδοση.