Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου “ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...” του Βασίλη Καννά

Κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου “ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...” του Βασίλη Καννά

Για να μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή πηγαίνετε στο ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας

Διεκδικήστε ένα (1) αντίτυπο του νέου βιβλίου ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ... του συγγραφέα Βασίλη Καννά, το οποίο κυκλοφορεί από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.

O/H νικητής-τρια θα ανακοινωθεί στο ποστ του διαγωνισμού στο Facebook, στα σχόλια, την Δευτέρα 17 Απριλίου 2023.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

*Ευχαριστούμε τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή για την ευγενική χορηγία του βιβλίου.
 

Τo 2020 µ.Χ., o Κώστας Μπάρκος, ιδιωτικός ερευνητής, δέχεται επίσκεψη από µια σαγηνευτική γυναίκα για να βρει έναν εξαφανισµένο.
Το 1250 π.Χ., ο Οδυσσέας ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής του στην Ιθάκη µε κάτι κρυµµένο στον χιτώνα του.
Το 855 µ.Χ., η µέλλουσα Πάπισσα Ιωάννα και ο Φρουµέντιος έρχονται για διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Ένα µυστήριο που ξετυλίγεται σε ΔΥΟ (2) ηπείρους (ας είµαστε ρεαλιστές, διαδραµατίζεται σε τρεις χώρες, καθώς αυτό το διήγηµα είναι φτηνή παραγωγή και δεν υπάρχουν λεφτά για πολλά ταξίδια) και σε χρονικό βάθος 3.300 χρόνων περίπου (ο χρόνος είναι δωρεάν).

Σε µια Ελλάδα όπου οι θεοί του Ολύµπου έχουν ακόµη δύναµη, αλλά καθόλου χιούµορ, ο Κώστας Μπάρκος θα αναλάβει να διατηρήσει την ισορροπία του κόσµου και ταυτόχρονα να βρει τρόπο να γεµίσει το ψυγείο του µε µπίρες, καθώς µια νέα Τιτανοµαχία είναι προ των πυλών και κάνει ήδη πολλή ζέστη.

Μια αστυνοµική κωµωδία θεϊκών διαστάσεων που δεν υπόσχεται να σας φανερώσει το νόηµα της ζωής, αφού αυτό είναι προφανές και το ξέρουµε όλοι (έτσι δεν είναι;), αλλά να σας κάνει να το αναθεωρήσετε.