Διαγωνισμός | Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ - Λυκόφως"

Διαγωνισμός | Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ - Λυκόφως"

Οι Αλέξανδρος Ίτσιος και Μιχάλης Δαγκλής, συγγραφείς του βιβλίου "Λυκόφως", που αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς "ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, προσφέρουν ένα αντίτυπο για τους φίλους και τις φίλες της Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας, που έχετε την δυνατότητα να το κερδίσετε στον διαγωνισμό που ξεκινάει σήμερα 5 Ιουνίου 2021.

Ο-Η νικητής-τρια, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 μετά από online κλήρωση!

Για να πάρετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook, πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε και ακολουθήστε τα πολύ απλά βήματα της συμμετοχής.

Καλή επιτύχία σε όλους!

 

Περιγραφή του βιβλίου:

Τρεις μαθητές. Μία τελετουργία. Ένας δολοφόνος από το παρελθόν, πεινασμένος για εκδίκηση. Η επιστροφή στο χωριό δεν θα έπρεπε να μοιάζει με εφιάλτη αλλά για τον νεαρό Λάιο η βαρετή ζωή αλλάζει, όταν βρίσκει εννέα σκυλιά, τελετουργικά αποκεφαλισμένα, στην αυλή του σπιτιού του. Όχι μόνο είναι ο βασικός ύποπτος από τους συγχωριανούς του αλλά ό,τι και αν ήταν αυτό που σκότωσε τα τετράποδα, είναι έξω,
ελεύθερο, καραδοκώντας για το επόμενο θύμα του. Στην προσπάθειά του να αποκαλύψει το μυστήριο, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη και την Κλειοδώρα, δύο αντισυμβατικά παιδιά που είναι στο στόχαστρο των κατοίκων του Άλυκου. Οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν τους φόνους, δίχως να γνωρίζουν πως μπλέκουν σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο απόκοσμο από ό,τι είχαν φανταστεί. Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ μυστηρίου που θα σας μείνει αξέχαστο!