Διαγωνισμός | Κερδίστε τα 2 πρώτα βιβλία της σειράς "Η Εποχή των Θρύλων" του συγγραφέα Γρηγόρη Δημακόπουλου

Διαγωνισμός | Κερδίστε τα 2 πρώτα βιβλία της σειράς "Η Εποχή των Θρύλων" του συγγραφέα Γρηγόρη Δημακόπουλου


Η Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε τα δύο (2) πρώτα βιβλία της σειράς “Η Εποχή των Θρύλων” του συγγραφέα Γρηγόρη Δημακόπουλου. Η σειρά βιβλίων ξεκίνησε το 2019 με το “Κόκκινη Αυγή” και η ιστορία συνεχίζεται με το νέο βιβλίο “Ο Δρόμος της Εξορίας” που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η σειρά επικής φαντασίας “Η Εποχή των Θρύλων” θα ολοκληρωθεί στο μέλλον με την κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου μέρους.

Πως να διεκδικήσετε και εσείς αυτό το δώρο;

Μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ( πατήστε εδώ ) και ακολουθήστε τα πολύ απλά βήματα που απαιτούνται για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Ο/Η νικητής/τρια θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 με σχόλιο στο post του διαγωνισμού...

Καλή επιτυχία σε όλους!
 

Αναλυτικα τα βιβλία της σειράς μέχρι τώρα:

 

Περιγραφή:

“Σ’ έναν κόσμο άναρχο, ορφανό από Ιστορία, ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει.

Η προηγμένη γνώση –το προσόν ενός και μοναδικού κυρίαρχου λαού– αφανίστηκε ολοκληρωτικά. Κάθε πληροφορία για τον ανώτερο πολιτισμό της αρχαιότητας έχει χαθεί στη λήθη. Τα κεκτημένα της διανόησης, τα επιτεύγματα μιας μακράς Δυναστείας, σβήστηκαν διά παντός, σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Μόνο οι θρύλοι γι’ αυτούς έχουν επιβιώσει· ιστορίες μιας περασμένης εποχής, που μεταδίδονται από στόμα σε στόμα. Τη γνώση και την πρόοδο έχουν πλέον αντικαταστήσει οι δεισιδαιμονίες και τα παραμύθια. Η ανθρωπότητα, για έναν ανεξήγητο λόγο, από την αποκορύφωση της εξέλιξης του είδους, έκανε αμέτρητα βήματα προς τα πίσω· προς τη μεσαιωνική εποχή του σιδήρου και του ατσαλιού.

Σ’ αυτήν τη ζοφερή εποχή, μια νέα ελπίδα γεννιέται. Ο μικρός Χόουπ, έχοντας ως μοναδικό στήριγμα τον πατέρα του, αναγκάζεται να ξεκινήσει νωρίς το Ταξίδι του. Ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει από τον απομονωμένο ορεινό οικισμό του Άρυεν ως τα πέρατα της γης.

Αυτό είναι το θρυλικό Ταξίδι του Κόκκινου Φοίνικα”


Περιγραφή:

“Tο κυνήγι στον ρημαγμένο κόσμο ξεκινά ξανά. Έναν κόσμο στον οποίο κάθε γνώση για το παρελθόν έχει χαθεί· έναν κόσμο δίχως αρχαία Ιστορία.

Το Τάγμα ανανεώνει την καταδίωξη, όπως και η Σέκτα με τους θανάσιμους δολοφόνους της. Ο Λίαμ και ο Χόουπ αναγκάζονται, μαζί με τους συντρόφους τους, να αναζητήσουν την υπόγεια φυλακή που θα τους οδηγήσει μέσα από τα έγκατα της γης στην ασφάλεια του γειτονικού βασιλείου. Εκεί, ο μικρός Χόουπ θα μυηθεί για πρώτη φορά στα μυστικά της Αρχαίας Δυναστείας· θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας θαυμαστών επιτευγμάτων της διανόησης του υψίστου παρελθόντος, κάνοντας το πρώτο βήμα προς έναν συναρπαστικό κόσμο που μόλις τώρα έχει αρχίσει να γνωρίζει. Ένα βήμα δύσκολο, σε μια μοιραία διαδρομή που θα έχει αντίκτυπο σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Στην αντικρινή πλευρά του ωκεανού, ο Βέιλαν ξεκινάει τη δική του αναζήτηση, όσο ακόμη η πολιορκία στην Ιμάρ συνεχίζεται. Ο Δρόμος θα τον οδηγήσει ως τις πύλες της Κιβωτού του Χρόνου, στο πανάρχαιο άσυλο όπου κατοικεί η Ιέρεια. Θαμμένα μυστικά θα βγουν στο φως, το σκοτεινό παρελθόν θα συγκρουστεί με το παρόν, η αποσιώπηση θα αναμετρηθεί με την αλήθεια, πριν ο μύθος εγερθεί μέσα από τις στάχτες μιας εποχής χαμένης για να στοιχειώσει το μέλλον ενός πολιτισμού που έμαθε να ζει στη σκιά της άγνοιας”