Η Χωματαρού

Η Χωματαρού

Πως θα νιώθατε αν καθώς περπατούσατε στο δάσος συναντούσατε την Χωματαρού; Ο φόβος για το υπερφυσικό θα σας έκανε να τρέξετε μακριά ή θα σας ασκούσε μια γοητεία που θα σας τραβούσε όλο και πιο κοντά, προσπαθώντας να μάθετε περισσότερα;

Ο Μιχάλης Δαγκλής δημιουργεί άλλο ένα κόμικ, αυτή την φορά στην κατηγορία τρόμου, με τον τίτλο "Η Χωματαρού". Μικρό, γρήγορο, τρομακτικό, αλλά περιεκτικό μας παρουσιάζει την ιστορία που έχει στο μυαλό του μέσα σε 4 (!) μόνο σελίδες. Θα σας φέρει στο μυαλό σκοτεινά παραμύθια, λαικές δοξασίες και θρύλους από την ελληνική ύπαιθρο. Θα θυμηθείτε βραδινές μαζώξεις σε χωριό, κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, με παρέα γύρω από την φωτιά. Εκείνες τις προχωρημένες ώρες που πάντα θα αρχίσει να διηγείται κάποιους θρύλους της περιοχής που άκουσε από τους μεγαλύτερους, κάνοντας σε να ρίχνεις διακριτικά κλεφτές ματιές μέσα στο σκοτάδι!

Και αυτή την φορά ο Μιχάλης κατάφερε να δημιουργήσει κάποια εξαιρετικά πανελάκια μέσα στο κόμικ του, τα οποία είναι δοσμένα με έναν σκοτεινό σουρρεαλισμό και με έντονο κινηματογραφικό τρόπο! Θα με θυμηθείτε στην 3η σελίδα της Χωματαρούς. Μπείτε να διαβάσετε το μικρό, αλλά ολοκληρωμένο κόμικ του Μιχάλη Δαγκλή! Ελπίζω να μην είχατε κανονίσει βόλτα στο... δάσος για σήμερα!

Διαβάστε το κόμικ στο Issuu: https://issuu.com/mikedagklis/docs/___________