Νέα | Αποκάλυψη εξωφύλλου: Β.Ν. Συράκης - "Το Σταυροδρόμι των Θεών"

Νέα | Αποκάλυψη εξωφύλλου: Β.Ν. Συράκης - "Το Σταυροδρόμι των Θεών"

Περίληψη

Η μάχη δόθηκε και μια νέα εποχή ξημερώνει στην Κάχαλλ, μέσα από τις στάχτες της. Μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα και απειλητικές σκιές, μέσα στις οποίες κινείται ένας εχθρός πανούργος και αδίστακτος, ενώ στον μακρινό ορίζοντα μια αρχέγονη απειλή κάνει την επανεμφάνισή της. Ο πόλεμος, όμως, δε χάθηκε ακόμη, με τις δυνάμεις της Ζωής και τις δυνάμεις του Θανάτου να ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους. Στη μέση αυτού του πολέμου βρίσκονται δυο φίλοι, οι οποίοι καλούνται να σταθούν στο Σταυροδρόμι των Θεών και να λάβουν μια απόφαση. Ο ένας δρόμος οδηγεί στο Φως και ο άλλος στο Σκοτάδι. Ποιο μονοπάτι θα διαλέξουν και τι αντίκτυπο θα έχει η επιλογή τους στον εύθραυστο Κύκλο της Ισότητας; Τα πιόνια έχουν στηθεί, έτοιμα για μια νέα παρτίδα στα επικίνδυνα Παιχνίδια των Θεών.

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Νίκολας Συράκης (Β.Ν. Συράκης ως "καλλιτέχνης") γεννήθηκε στην ήσυχη πόλη του Wilhelmshaven) της Γερμανίας το 1989. Το 1994 ήρθε στην Ελλάδα, μιας και είχε περισσότερο ήλιο και οι γονείς του ήλπιζαν ότι έτσι θα περάσει λιγότερο χρόνο μέσα στο μυαλό του. Από μικρό παιδί είχε το κεφάλι γεμάτο από ήρωες, μάγους, δράκοντες και διαστημικά ταξίδια, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να τα αποτυπώσει σε ιστορίες. Γράφει και ανεβάζει διάφορα διηγήματα στο site του Tales from Stranger Worlds.
Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Το Λίκνο της Ζωής, πρώτο μέρος μιας (ελπίζει) σειράς επικής φαντασίας κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελκυστής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η συνέχεια με τον τίτλο Το Σταυροδρόμι των Θεών