Νέα κυκλοφορία | Ευαγγελος Ιωσηφίδης - "Η Γη των Αμόλυντων" & Β.Ν. Συράκης - "To Σταυροδρόμι των Θεών"

Δύο νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής με δυνατότητα προπαραγγελίας πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Νέα κυκλοφορία | Ευαγγελος Ιωσηφίδης - "Η Γη των Αμόλυντων" & Β.Ν. Συράκης - "To Σταυροδρόμι των Θεών"

Δύο νέα βιβλία φαντασίας κυκλοφορούν μέσα στον Νοέμβριο από τις εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής. Πρόκειται για το Η Γη των Αμόλυντων του Ευάγγελου Ιωσηφίδη και το Το Σταυροδρόμι των Θεών του Β.Ν. Συράκη. Από τις 2 Νοεμβρίου και για 10 μέρες, έχετε την δυνανατότητα, μέσα από την ιστοσελίδα των εκδόσεων Ελκυστής, να προπαραγγείλετε τα βιβλία και να τα αποκτήσετε με προσωπική αφιέρωση και υπογραφή των συγγραφέων.

 

Περίληψη του βιβλίου Η Γη των Αμόλυντων

Οι καιροί είναι ζοφεροί και τρεις έφηβοι φίλοι νιώθουν παγιδευμένοι στην τελματωμένη ζωή του χωριού τους, που μαστίζεται από μια μυστήρια και θανατηφόρα αρρώστια. Οι ζωές τους θα αλλάξουν ριζικά, όμως, όταν μια μάγισσα επισκεφτεί το χωριό. Οι τρεις φίλοι, μαγεμένοι από τις ικανότητες της, αποφασίζουν να την ακολουθήσουν στον άγνωστο έξω κόσμο, μακριά από όσα ήξεραν, σε μια γη γεμάτη θαύματα. Μια γη όπου κυριαρχεί η μαγεία, η περιπέτεια και ο κίνδυνος, όμοιος με τον όποιον δεν έχουν ξαναδεί. Ελάτε μαζί τους στο ταξίδι τους αυτό. Καλώς ήρθατε στη Γη των Αμόλυντων!

 

Περίληψη του βιβλίου Το Σταυροδρόμι των Θεών

Η μάχη δόθηκε και μια νέα εποχή ξημερώνει στην Κάχαλλ, μέσα από τις στάχτες της. Μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα και απειλητικές σκιές, μέσα στις οποίες κινείται ένας εχθρός πανούργος και αδίστακτος, ενώ στον μακρινό ορίζοντα μια αρχέγονη απειλή κάνει την επανεμφάνισή της. Ο πόλεμος, όμως, δε χάθηκε ακόμη, με τις δυνάμεις της Ζωής και τις δυνάμεις του Θανάτου να ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους. Στη μέση αυτού του πολέμου βρίσκονται δυο φίλοι, οι οποίοι καλούνται να σταθούν στο Σταυροδρόμι των Θεών και να λάβουν μια απόφαση. Ο ένας δρόμος οδηγεί στο Φως και ο άλλος στο Σκοτάδι. Ποιο μονοπάτι θα διαλέξουν και τι αντίκτυπο θα έχει η επιλογή τους στον εύθραυστο Κύκλο της Ισότητας; Τα πιόνια έχουν στηθεί, έτοιμα για μια νέα παρτίδα στα επικίνδυνα Παιχνίδια των Θεών.