Διαγωνισμός | Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το Έπος της Λάεεναρ" του Άγγελου Αναγνωστόπουλου

Διαγωνισμός | Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το Έπος της Λάεεναρ" του Άγγελου Αναγνωστόπουλου


Η Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας και ο συγγραφέας Άγγελος Αναγνωστόπουλος σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου “Το Έπος της Λάεεναρ” το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος της σειράς “Η Λάεεν και το μεγαλείο της” και το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράξενος Ελκυστής.

Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε τα απλά βήματα που απαιτούνται. Ο/Η νικητής/τρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 με σχόλιο στην ανάρτηση του διαγωνισμού.

*Το αντίτυπο του βιβλίου αποτελεί μια ευγενική χορηγία του ίδιου του συγγραφέα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

 

Περιγραφή του βιβλίου:

“Η δημιουργία της Λάεεν αποτελούσε το ύψιστο επίτευγμα του Δημιουργού Γκαράκουε. Ξεκινώντας από το μηδέν, ο Δημιουργός έφτιαξε τον κόσμο της Λάεεν, τα όντα τα οποία θα τον βοηθούσαν να τον κάνει αψεγάδιαστο και ισορροπημένο, καθώς κι εκείνα που θα τον κατοικούσαν. Από τη δημιουργία της, η Λάεεν δεν είχε γνωρίσει τίποτε
άλλο παρά εξέλιξη, ευημερία και ως επί το πλείστον ειρήνη. Οι τρεις λαοί, Ντάνταρον, Μάλλιντορ και Ναράνταρ, ζούσαν φιλήσυχα στα βασίλειά τους κι ο καθένας φρόντιζε για τη δική του ευημερία. Όλα αυτά όμως αλλάζουν, όταν στην ήπειρο της Λάεεναρ μια αλλαγή στη φυσική τάξη των πραγμάτων θα διαταράξει την ειρήνη μεταξύ των φυλών και θα προκαλέσει έναν αιματηρό πόλεμο. Αυτοί που αποκαλούνταν αδελφοί θα γίνουν αδελφοκτόνοι, ενώ άλλοι θα καταπατήσουν τις αρχές στις οποίες ήταν κάποτε πιστοί. Μια ιστορία με φαντασία, προδοσία, ανδρεία και μάχες θα αλλάξει για πάντα τη Λάεεναρ, αλλά και τη Λάεεν στο σύνολό της, ενώ θα αποδείξει πως, εν τέλει, τίποτα δεν είναι εξ ολοκλήρου άσπρο ή μαύρο. Ποιος τελικά αξίζει να έχει στα χέρια του τη δύναμη για να εξουσιάζει τη Λάεεναρ; Θα επικρατήσει το καλό ή το κακό, το φως ή το σκότος; Το έπος της Λάεεναρ είναι το πρώτο από μια σειρά βιβλίων υπό τον γενικό τίτλο “Η Λάεεν και το μεγαλείο της”.